Fotoweken

Met andere 60 plussers in binnen- en buitenland aan de slag met de camera? Samen overnachten op een leuke lokatie met goede voorzieningen? Je geen zorgen hoeven te maken over het eten? Genoeg tijd ook om te relaxen en te genieten van de omgeving?

Dat hebben we gedaan in Frankrijk en België. Bekijk op deze pagina de prachtige resultaten van de fotoweken in 2018 en 2019.

Door Corona zijn er voorlopig geen fotoweken gepland. Heb je interesse om in 2022 mee te gaan? Laat het ons weten.

Een schoon portret

Bewonder de prachtige portretten die de deelnemers hebben gemaakt.

In Santa Maria, een prachtige kasteelvilla in Spa, zijn zes cursisten een week lang aan de slag gegaan met portretfotografie. Theorieles in de ochtend en aan de slag in de middag. Henriette Hogen Esch verzorgde het heerlijke eten. Kortom, het was een heerlijke relaxte en leerzame week met elkaar.

Een Franse Kiek

In een prachtige B&B in La Rame met een mooie workshopruimte en een eigen Engelse kok, kregen 6 deelnemers van Caro fotografieles.

De nadruk lag op het ontdekken van de camera en begeleid worden in het maken van een eigen serie. In het boekje staan deze unieke series. Aan het eind van de week werden de foto’s gepresenteerd onder het genot van een drankje en een hapje. Een perfecte afsluiting van de week.